SMS halál


 Talán nemsokára indítják a mi gépünket is. Puszi.

Megérkeztünk. Tengerre néző szobát kaptunk. A légkondi nem működik, fáradt vagyok, meleg van. Puszi.

Elutazásod előtt is a barátnőddel voltál a Dunakanyarban? Ezért nem találkoztunk?Itt ülünk a repülőtéren, Marthaval, mint két öreg tyúk. Mondtam, hogy vele megyek. A holland barátnőmmel. Egy óra késésben va

Mi ez? Csak nem féltékenykedés? Mondtam, hogy itt van nálam a barátnőm Hollandiából. Megbeszéltem vele, hogy együtt megyünk Törökországba. Puszi.

Nem kaptam választ az egyszerű kérdésemre. Puszi.

Az egyszerű kérdésemre én is csak egyszerű választ vártam. Féltékeny vagy? A

szobát elcseréltük. Olyan bőséges a kaja, hogy te nagyon élveznéd. Puszi. P.S. Véletlenül négy csillagos hotelt csíptünk ki.

Örülök, hogy már jó szobátok van , és jó a kaja is. Puszi.

Hogy telnek a napjaid? Én itt most a szálloda halljában ücsörgök, Mert Martha lefeküdt, sok rakit ( török ital ) ivott, én bezzeg nem! Oroszok, németek mászkálnak itt és török pincérek. Legközelebb te is velem jöhetnél. Igaz, nem tudom, hogy milyen is ez a viszony közöttünk, hiszen csak két hónapja ismerjük egymást. Na, akkor puszi.

Beteg lettem, fáj és piros a torkom, talán valami fertőzést kaptam az uszodában. Az orvos gyógyszert írt fel, különben sétálok, s mint afféle nyugdíjas újságíró már írtam egy újabb cikket.

Hogy tudsz dolgozni, ha fáj a torkod? ? Este egy török szórakozásra megyünk. Vacsora, tánc, gondolom, hastánc ( ez kell az európai pasiknak ). Most hamarosan megyek a tengerbe úszni. Gyógyulj! Puszi.

Lázam is lett, de ami a nagyobb baj, hogy olykor fáj és vacakol a szívem. Pedig egy infarktusom már volt. Puszi.

Vigyázz magadra, menj a szíveddel is az orvoshoz. Mi most éppen kirándulunk, várost nézünk, vásárolunk, busszal megyünk mindenhova, a hőség nagy. Puszi.

Hőség itt is van, majd megyek orvoshoz.

Este nagy kiruccanás volt egy turistáknak berendezett lokálban. Volt egy sudár pasi nőies fátylakkal ( ez legfeljebb homoszexuálisoknak volt jó ) félórás hastáncot dobott be, majd egy csecsen tánccsoport, aztán kozák táncosok, fantasztikus tempóval és akrobatikával. Éjjel fél egyre értünk vissza, az egyik török pincér udvarolni kezdett Marthanak egy esetleges hollandiai meghívás reményében. Egyesek a tutajos szemű orosz lányokat kajtatják, vannak elegen. Most megyünk az Égei - tengerbe úszni. Puszi.

A körzeti orvos felírt valamit a szívemre. Puszi.

Mi van a szíveddel? Mi az, hogy vacakol? És a gyógyszer hat? Tudsz ilyen állapotban írni? Törődik veled valaki? Ezek a kérdések foglalkoztatnak napok óta, de nem akartalak téged ezzel idegesíteni. Holnap kirándulás lesz Pamukkaleba, hajnalban indul a busz és estefelé vissza. Török nőket itt nem lehet látni, otthon kuksolnak ( iszlám ). Most éppen napfelkeltekor az Égei tenger partján kanyargunk, nemsokára megérkezünk Antalyaba. Puszi. Gyógyulj!

Voltam orvosnál, a szívem megint aritmiásan ver, és 184 -re ment föl a vérnyomásom, de nem tudom mitől? Szép lehet a tenger és jók a kirándulások. Puszi.

Szeretném a hírt venni, hogy minden oké! Az orvos kezelésbe vett. Megint egy kirándulásra megyünk. Tűző napon, árnyékban 45C fokban, római romokon, HIEROPOLIS a neve, szökdécselünk. Folyt. Köv. Most a légkondis buszban az indulásra várunk és egy álmosító török zenével megyünk a vacsora felé. Vigyázz magadra és sok puszi.

Az orvos újra EKG-t csinált, a nátha elmúlt, bár a torkom még piros. Ha rosszul leszek, visszamegyek majd az orvoshoz. Így nyugdíj után közvetlenül, egyedül, néha betegen, ez nem egy életbiztosítás. Puszi.

Tegnap későn értünk haza, a barátnőm kezét megkérte a török pincér. Lehet, hogy lagzi lesz? Én, mint csóró magyar nem vagyok olyan kapós.

A szívritmus újra rendben, most nem szorít, holnap ezért nem megyek orvoshoz.

Hatalmas esti program készülődik, énekszámokkal, tánccal. Műsor után fürdés ismét a tengerben. Annyi itt az orosz, mint Budapest elfoglalásánál, és van pénzük rogyásig.

Már dolgoztam, újra egy cikket kezdtem írni, ismét lementem úszni. Puszi.

Vérnyomásod és szíved hogy van ? Jó, ha úszol? A tegnap esti bulin nagy táncolás lett a medence mellett. Remek hangulatban, utána pedig éjjeli úszás a tengerben. Hát ilyen eseménytelen itt az élet. Puszi.

Minden rendben veled? Aggódom, mert két napja nem jelentkeztél. Itt most végeztünk a vacsorával ( büfé) és fel kellene állnunk az asztaltól, de nem igen megy, mert annyit ettünk. Nagyon belejöttünk a nyaralásba! Remélem, nincs bajod, válaszolj! Puszi.

Minden rendben, de majd megyek orvoshoz kontrollra. Puszi.

Mi van veled? Megint két napja nem válaszoltál. Már nagyon ideges vagyok ezért. Itt mélykék este van, a tengerparton fák, a törzsükön spirálisan feltekert égő lámpácskákkal, mögöttük kékesen csillogó tenger, közvetlenül előttem egy kivilágított, türkizkék medence, háttérben egy zeneszám szól: " WISH YOU WERE HERE. " Holnap megyek haza, délután már Budapesten leszek. Azonnal hívlak. Puszi.

A Somfai úr kézi telefonján olvastam az utolsó üzeneteket, meg a számot, amire most írok. A Margit kórház intenzív osztályáról jelentkezem. Ide tessék jönni, és lelkileg fölkészülni. Eszter nővér.